Siirry pääsisältöön

Ravintotase 2008, ennakko ja 2007 lopulliset tiedot

Julkaistu 13.11.2009
  • Viljaa kulutettiin henkeä kohden 80,2 kiloa, josta vehnän osuus oli 48 kiloa
  • Vihannesten kulutus oli edellisen vuoden luokkaa, 68,6 kiloa henkeä kohden
  • Siipikarjanlihan kulutus ohitti naudanlihan kulutuksen. Siipikarjan lihaa syötiin keskimäärin 18,5 kiloa, naudanlihaa 0,3 kiloa vähemmän
  • Kananmunia kului 9,6 kiloa henkeä kohden
  • Maitoa kulutettiin keskimäärin henkeä kohden 137,2 litraa, hieman yli puolet kevytmaitoa ja reilu kolmannes rasvatonta maitoa
  • Voin kulutus oli henkeä kohden 2,8 kiloa, margariinin 7,5 kiloa ja rasvaseosten 2,9 kiloa
Elintarvikkeiden kulutus henkeä kohti

Allow functional cookies to show the embedded graph.