Panimolaboratorio Powered by Luke
Yhteistyötä tutkimuksen avulla
Luke järjestää mallin puitteissa kaikille avoimia tilaisuuksia, joissa ideoidaan, suunnitellaan ja käynnistetään panimo- ja juoma-alaan liittyvää esikilpailullista tutkimusta tiiviissä yhteistyössä alan yritysten ja muiden tutkimuslaitosten kanssa. Luken uudessa mallissa tutkimuksen kohteena ovat kaikki ketjun vaiheet ja teemat kestävästä alkutuotannosta kauppaan ja kiertotaloudesta vientiin.
Lisäksi Panimolaboratorio Powered by Luke järjestää yhdessä Suomen Panimomestariyhdistyksen kanssa yritysten edustajille koulutusta eri teemoista ja koordinoi mallasohran kehitystyötä Suomessa.
Suomalaisen panimo- ja juoma-alan kilpailukyvyn ja kestävyyden kehittämistä
Toiminnan pitkäntähtäimen tavoitteena on tutkimuksen keinoin edistää suomalaisen panimo- ja juoma-alan kilpailukykyä, kestävyyttä ja kansainvälistä näkyvyyttä sekä löytää Suomen kasvuolosuhteisiin sopivia mallasohralajikkeita ja muista raaka-aineita ja varmistaa näiden toimivuus ja laatu läpi arvoketjun.
Panimolaboratorio Powered by Luke jatkaa Oy Panimolaboratorio Ab:n 1950-luvulla alkanutta menestyksekästä esikilpailullista tutkimusyhteistyötä ja samalla laajentaa tutkimuksen näkökulmia sekä kutsuu monialaiseen yhteistyöhön uusia juoma-alasta kiinnostuneita toimijoita. Tule mukaan!
Ajankohtaista
Tulevat
Sidosryhmätapaaminen 26.11.2025 Viikki, Helsinki
Menneet
Turku Panimopäivä - Panimoalan tulevaisuudennäkymät 28.5.2025
Sidosryhmätapaaminen 5.2.2025
Sidosryhmätapaaminen 5.12.2024
Sidosryhmätapaaminen 3.6.2024
Ajankohtaista panimo- ja mallasalan tutkimuksessa -webinaari 6.6.2024
Mitä tapahtuu mallas- ja panimosektorin tutkimuksessa Pohjoismaissa ja maailmalla? Milloin Suomessa viljellään humalaa? Tai millainen voisi olla uusi suomalalainen oluttyyli? Tervetuloa Panimolaboratorio Powered by Luken järjestämään webinaariin ”Ajankohtaista panimo- ja mallasalan tutkimuksessa”.