Luke.fi- ja stat.luke.fi-sivustot ovat uudistuneet. Lue lisää
Siirry pääsisältöön

Medialle

Luken viestintä auttaa tiedotusvälineiden edustajia löytämään oikean tiedon ja asiantuntijat. Asiantuntijoita voi etsiä nimellä tai asiasanalla myös asiantuntijahaun kautta. Suosittelemme laittamaan asiantuntijalle tekstiviestin perään, jos hän ei heti vastaa puheluun.

Mediapuhelin

Tavoitat Luken viestinnän palvelunumerosta 029 532 2000 arkisin klo 916 välisenä aikana. Luken viestinnän yhteinen sähköpostiosoite on viestinta@luke.fi.

Tiedotteet, julkistukset ja uutiskirjeet

Luken ajankohtaisista asioista kerrotaan uutisissa, blogeissa ja tilastojulkistuksissa, jotka ilmestyvät verkkosivustollamme. Jaamme sivustolla ilmestyvää tietoa Twitterissä ja Facebookissa sekä kootusti uutiskirjeissä.

Tärkeimmät uutiset julkaisemme ja jaamme lehdistötiedotteina, jotka voit tilata suoraan sähköpostiisi täyttämällä tilauslomakeen. Voit tilata myös tilastojulkistuksia sähköpostiisi.

Viestinnän yhteyshenkilöt

Luken viestinnän henkilöitä voit tavoitella alla olevista suorista numeroista, mutta varmimmin saat meidät kiinni palvelunumerosta 029 532 2000 tai sähköpostista viestinta@luke.fi.