Tule rakentamaan kestävää
tulevaisuutta kanssamme!

Lukelaisia yhdistää ystävällisyys, uteliaisuus ja halu vaikuttaa maailmaan positiivisesti. Tältä pohjalta rakennamme yhdessä hyväntuulista ja kunnioittavaa kulttuuria, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Meillä pääset tekemään mielekkäitä ja monipuolisia työtehtäviä ja haastamaan itseäsi ammatillisesti. Voit vaikuttaa työtehtäviisi ja saat vapautta suunnitella työsi parhaaksi katsomallasi tavalla. Joustavuus ja vastuu kulkevat meillä käsi kädessä, ja rohkaisemmekin työntekoon sieltä, mistä se parhaiten sujuu.

Luke tarjoaa monitieteisen kansainvälisen tutkimusympäristön, johon kuuluvat ainutlaatuiset tutkimusinfrastruktuurit, koetoiminta-asemat sekä hyvin varustetut laboratoriot. Etsimme jatkuvasti uusia osaajia erilaisiin tehtäviin.

Katso avoimet työpaikkamme

Millaista on työskennellä aikamme polttavimpien kysymysten äärellä?

Kehitämme faktoihin ja tutkittuun tietoon pohjautuvia ratkaisuja kestävämmän yhteiskunnan rakentamiseksi. Lukessa pääset tekemään edistyksellistä tutkimusta huippuasiantuntijoiden ja kumppaneiden kanssa ja työsi tuloksilla voit vaikuttaa päätöksentekoon niin Suomessa kuin maailmallakin. Liity eteenpäin katsovaan joukkoomme ja auta meitä rakentamaan kansainvälistä jalanjälkeämme!

”Ei ole olemassa sellaista tulevaisuutta, johon ei jotenkin liittyisi se, että ratkotaan ilmastonmuutokseen liittyviä haasteita.” – Jaana Sorvali, Luken tutkija.

Haluatko tietää lisää tutkijoiden työstä Lukessa? Katso video!

Luke on halutuin työpaikka luonnontieteiden opiskelijoiden keskuudessa

Luke nousi luonnontieteiden opiskelijoiden halutuimmaksi työpaikaksi Universumin opiskelijatutkimuksessa 2019. Universumin opiskelijatutkimuksessa opiskelijat äänestävät vuosittain unelmatyönantajaansa. Kyseessä on Suomen suurin uratutkimus, jossa opiskelijat pääsevät kertomaan näkemyksiään työnantajista ja työelämästä.

Viestintää tieteestä ja tutkimuksesta – kesäharjoittelijana Lukessa 2019

”Olen Ira ja toimin Lukessa viestinnän harjoittelijana Helsingissä Viikin toimipisteellä. Hain Lukeen, koska halusin päästä tekemään viestintää tärkeiden aiheiden parissa. Tehtävässäni yhdistyvätkin molemmat toiveeni; ympäristö ja kestävyys ovat olleet aina lähellä sydäntäni.”

Ira Mellberg kirjoitti blogin kesäharjoittelustaan. Millainen Iran kesätyökokemus oli, ja missä hän sukelteli?

Strategiamme ja arvomme

Missiomme on tuottaa tutkimuksella arvoa ja ratkaisuja asiakkaillemme sekä vastata haasteisiin lähellä ja globaalisti.

Luken erikoistutkija Lidija Bitz työskentelee kasvigenomiikkatiimissä.

”Ajattelen, että yritämme pelastaa maailman yhdessä kaikkien lukelaisten kanssa. Etenemme pienin askelin. Jotkut niistä ovat vääriä, mutta toisista tulee merkittäviä ihmiskunnalle. Tiedän sen kuulostavan kliseiseltä, mutta niin se todella on. Erityistä Lukessa ovat työntekijät. Olen ylpeä saadessani työskennellä heidän kanssaan.”

Avoimet työpaikat

Ota yhteyttä

Luken rekrytointitiimi

Sähköposti

rekrytointi@luke.fi

Mitä haluaisit kysyä Luken rekrytointitiimiltä?