Viljan kokonaiskulutus pieneni kilon verran, 79 kiloon. Vehnän kulutus laski vajaa pari kiloa, kauran puoli kiloa. Rukiin ja riisin kulutus sen sijaan kasvoi puoli kiloa.
Siipikarjanlihaa syötiin viime vuonna seitsemän prosenttia edellisvuotta enemmän. Kasvua oli myös naudanlihan kulutuksessa, vajaa kolme prosenttia ja sianlihan kulutuksessa, vajaa kaksi prosenttia.
Kananmunien kulutuksen kasvu jatkui. Kananmunia syötiin vuonna 2015 yli 11 kiloa, noin kuusi prosenttia edellisvuotta enemmän.
Täysmaidon kulutus pieneni edellisvuodesta lähes seitsemän prosenttia. Rasvattoman maidon kulutuksen lasku jatkui toista vuotta peräkkäin. Kevytmaidon kulutus oli lähes edellisvuoden tasolla. Maitoa kului vuonna 2015 kaikkiaan 123 litraa henkeä kohti – kolme prosenttia edellisvuotta vähemmän.
Juuston kulutus jatkoi kasvuaan. Juustoa kului keskimäärin 26,6 kiloa henkeä kohti.
Tuoreita hedelmiä kului keskimäärin noin 58 kiloa eli neljä kiloa edellisvuotta enemmän.