Siirry pääsisältöön

Ruokaklusterin toiminnallistaminen – RUOTO -hankkeen ensisijaisena tavoitteena on vahvistaa Etelä-Savon ruoka-alan kilpailukykyä ja kasvua. Hankkeessa kehitetään ja vakiinnutetaan juuri perustetun Etelä-Savon ruokaklusterin toimintoja ja palveluja sekä vahvistetaan ruokaketjun toimijoiden välistä yhteistyötä, yhteistyön muotoja, verkostoitumista sekä osaamisen ja näkyvyyden lisäämistä. Hankkeen toimenpiteet jakautuvat kolmeen erilliseen työpakettiin:

1) Kehtittämistarpeet jalostuvat ruokaklusterin palveluiksi

2) Tieto ja osaaminen lisääntyy jakamalla

3) Kotisivuilla ja esittelyvideolla lisää näkyvyyttä

Hanke toteutetaan Etelä-Savon alueella ja hankkeen pääasiallisena kohderyhmänä ja hyödynsaajana ovat ruokaketjun yrittäjät alkutuotannosta elintarvikevalmistajiin, mukaan luettuna luonnontuoteala.

Tapahtumia

Ruokaketjun Tulevaisuustärskyt -webinaari – Visioita ruokatrendeistä ja ruokailmiöistä sekä kansainvälistymisestä eteläsavolaisella twistillä 20.4.2023 

Ohjelma

Jukka Inkisen/Fennopromo Oy asiantuntijaluento