Valmisteluhankkeessa suunnitellaan projekti, jossa analysoidaan valittuja paikallisia ruoka-arvoketjuja erilaisilla strategisen suunnittelun työkaluilla (mm. SWOT, AWOT, VRIO, viiden kilpailuvoiman malli), tavoitteena erityisesti tunnistaa ne esteet jotka rajoittavat ohjelma-alueen ruokaketjujen kehittymistä. Analyysitulosten perusteella valituille ruokaketjuille laaditaan kehittämisuunnitelmat yhteistyössä sidosryhmien (pk-yritykset, neuvontajärjestöt) kanssa.
Varsinainen hankesuunnitelma ja -hakemus
Kesto
1.7.2018–31.12.2018
Koordinaattori
Itä-Suomen yliopisto
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK
Lapin ammattikorkeakoulu
NIBIO Norwegian institute of Bioeconomy Research
Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research (Nofima)
University of Highlands and Islands
Partnerit
Itä-Suomen yliopisto
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK
Lapin ammattikorkeakoulu
NIBIO Norwegian institute of Bioeconomy Research
Norwegian Institute of Food, Fisheries and Aquaculture Research (Nofima)
University of Highlands and Islands
.
Rahoittaja
Interreg Northern Periphery and Arctic (2014-2020)