Uutiset Yleinen

Haluatko päästä kesällä tekemään töitä luonnonvarojen kestävän käytön parissa? Onko sinulla takana jo hieman opintoja ja haluaisit päästä soveltamaan oppejasi käytäntöön? Tule rakentamaan kestävää tulevaisuutta kanssamme! Haemme Lukeen yli 150 harjoittelijaa ja kausityöntekijää toimipaikoillemme ympäri Suomen.

 

Harjoittelu- ja kausityöpaikkahaku on käynnissä 10.1.–31.1.2022

Harjoittelijoita haetaan tänä vuonna esimerkiksi kasvihuonekaasumittausten ja ilmastovaikutusten, maaperätutkimuksen, kaupunkiekologian, puutarhatutkimuksen, tilastotuotannon, viestinnän, henkilöstöpalveluiden ja lakipalveluiden tehtäviin.

Harjoittelijoiden tehtävät liittyvät tutkimusprosessin eri vaiheisiin aineiston keruusta tulosten analysointiin ja dokumentointiin. Harjoittelupaikoissa voi suorittaa opintoihin kuuluvan harjoittelun tai harjoittelu voi liittyä opinnäytetyön tekemiseen. Palkkaamme harjoittelijoiksi henkilöitä, joiden tutkintoon johtavat opinnot ovat vielä kesken.

Kausityöpaikkamme keskittyvät ainutlaatuisen tutkimusinfrastruktuurimme ympärille, esimerkiksi valtakunnan metsien inventointeihin (VMI), metsänjalostuksen ja vartetuotannon töihin, kasvukauden kasvinviljelytöihin, navettoihin, maatiloille, vaelluskalaseurantoihin sekä muihin tutkimusta avustaviin tehtäviin monissa käynnissä olevissa tutkimushankkeissamme. Kausityöntekijät työskentelevät esimerkiksi tutkimusassistenttina, tutkimusmestarina tai kalanviljelijänä. Palkkaamme kausityöntekijöiksi sekä henkilöitä, joilla opinnot ovat vielä kesken että jo tutkintonsa suorittaneita henkilöitä.

Vastuullisia kesätöitä

Luke on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Noudatamme hyvän, oikeudenmukaisen ja reilun kesätyön periaatteita. Työntekijämme saavat vaikuttaa työtehtäviinsä sekä työskennellä mielenkiintoisissa ja merkityksellisissä tehtävissä. Panostamme siihen, että jokainen uusi työntekijämme saa hyvän perehdytyksen ja ohjauksen. Meille on tärkeää, että jokainen harjoittelija ja kausityöntekijä kokee olevansa osa Lukea ja saa uuden oppimisen iloa!

Hae tehtäviä Valtiolle.fi-järjestelmän kautta

Kaikki avoinna olevat tehtävät löytyvät Luken rekrysivuilta www.luke.fi/rekry ja valtiolle.fi-sivulta. Hakeminen tehtäviin tapahtuu Valtiolle.fi-järjestelmän kautta.

Hakuaika tehtäviin päättyy 31.1.2022 klo 16.00. Poikkeuksena ovat VMI-paikat, joiden osalta hakuaika päättyy 10.2.2022 klo 16.00. Pyrimme tekemään valinnat kaikkiin (paitsi VMI-tehtäviin) helmikuun loppuun mennessä. Olemme yhteydessä jokaiseen hakijaan valintaprosessin etenemisen osalta.

 

Tartu tilaisuuteen ja vietä ikimuistoinen kesä mielekkäissä töissä!

Lisätietoja: rekrytointi@luke.fi

Katso myös