Uutiset Yleinen

Luke on jälleen ensimmäisellä sijalla luonnontieteiden alan ammattilaisten sarjassa Universumin vuoden 2021 Suomen halutuimmat työpaikat -tutkimuksessa. Universumin teettämässä tutkimuksessa äänestetään vuosittain halutuimmat työpaikat Suomessa. Tänä vuonna vastaajia oli yli 9 780. Vastaajia pyydettiin kertomaan yrityksen ominaisuuksista, joita he pitävät houkuttelevina potentiaalisessa työnantajassa, sekä keitä he pitävät ihanteellisina työnantajina.

Luke on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka tekee työtä luonnonvarojen kestävän käytön ja biotalouden edistämiseksi. Lukelaisia yhdistää halu tehdä työtä, jolla on merkitystä, mutta myös yhteiset arvomme. Työmme perustuu vahvaan yhteistyöhön.

– Kun kysymme rekrytointihaastattelussa, miksi hakija on valinnut Luken, nousee vastaukseksi usein työmme tärkeys ja merkityksellisyys luonnonvarojen kestävän käytön parissa. Tämän lisäksi asiantuntijamme ovat näkyviä mediassa ja heidän osaamistaan arvostetaan, kommentoi Luken tutkimusylijohtaja Antti Asikainen.

– Tämä ensimmäinen sija antaa meille rohkeutta jatkaa tällä suunnalla ja antaa innostusta koko organisaatiolle tulevassa työssämme, Asikainen iloitsee sijoitusta.

Haluatko tietää lisää meistä? Katso video ja tutustu Luken arvoihin!

Lukessa tarvitaan tulevaisuudessa laajaa osaamista monenlaisiin tehtäviin

Tehdäksemme huippututkimusta tarvitsemme yhä monipuolisempaa osaamista. Henkilöstöstämme yli puolet on tutkijoita ja sen lisäksi meillä on kenttähenkilöstöä, laboratoriohenkilökuntaa ja tukipalveluiden asiantuntijoita, muun muassa digiosaajia, viestijöitä ja kauppatieteilijöitä.

– Haluamme olla moderni työpaikka, jossa työntekijät osallistuvat työkulttuurin kehittämiseen. Työskentelemme monipaikkaisesti ja yhteisöllisyys ja luottamus ovat työyhteisömme kulmakiviä, Luken henkilöstöjohtaja Tuija Heikkinen kommentoi.

 

Haluatko sinäkin tehdä työtä luonnonvarojen kestävän käytön parissa? Tutustu Luken avoimiin työpaikkoihin www.luke.fi/rekry ja hae jo tänään!