Hankkeen tavoitteena on lisätä luomun ja luomubrändin käytettävyyttä matkailussa Etelä-Savossa.
Hankkeen tuloksena 1. muodostuu käsitys luomun mahdollisuuksista matkailussa ja arvio käytettävyydestä/soveltuvuudesta Etelä-Savon matkailuympäristöön, 2. on kehitetty uusia luomumatkailutuotteita/-palveluita yhteistyössä ruokaketjun, matkailuyritysten ja luonnontuotealan toimijoiden kanssa ja 3. luomusta viestitään oikein ja matkailijoita houkuttavasti.
Kesto
1.11.2017–31.10.2020
Koordinaattori
Helsingin yliopisto HY
Partnerit
Helsingin yliopisto HY
Mikkelin seutu, Juvan kunta, alueen yritykset.
Rahoittaja
EAKR-Kestävää kasvua ja työtä 2014 - 2020
Yritysrahoitus (yritysten nimiä ei vielä tiedossa)