Siirry pääsisältöön

Vuokraa nero on Luken uusi yrityksille suunnattu yhteistyömuoto. Suunnitellaan yhdessä, miten käytät Luken asiantuntijoita joustavasti yrityksesi tuotekehityksen ja T&K&I-toiminnan (tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan) tukena.

Kuva: Frank Media Oy

Hyödyt asiakkaalle

Voit ”varata” neron käyttöösi esimerkiksi vuoden ajaksi, mutta käyttää neroa vaikka vain viikon kerrallaan, juuri silloin, kun projektisi sitä vaatii. Maksat ainoastaan toteutuneista työtunneista. Asiakaspäällikkömme etsivät sopivan neron yli 1000 asiantuntijamme joukosta firmasi tarpeisiin. Vuokraamalla neron yrityksesi saa merkittävän resurssin ja kilpailuedun.

Palvelut

Toimitko biotalousalalla? Ole rohkeasti yhteydessä Luken asiakaspäälliköihin, tai tuttuun tutkijaan, kun yrityksen kehitysprosessin tarve on tunnistettu tai haluatte keskusteluapua uuden idean eteenpäin viemisessä. Vuokraa nero -asiantuntijapalvelu räätälöidään aina, yhdessä asiakkaan kanssa, vastaamaan yrityksen tarpeita. Kun sopiva ”nero” on löydetty yrityksen avuksi, tehdään sopimus yhteistyön kestosta ja muista tarvittavista yksityiskohdista, esimerkiksi Luken laitteiden käytöstä.

Sovellusalueita

Tässä muutamia esimerkkejä, joihin Vuokraa nero -asiantuntijapalvelua voi hyödyntää:

• Biohiililaitoksen tuotekehitys korkealaatuisen biohiilen tuottamiseksi
• Metsäkoneen autonomisten toimintojen ja ohjausjärjestelmien kehittäminen
• Humalan viljelyn käynnistäminen maatilalla
• Biotuoteyrityksen strategiaprosessin tukeminen
• Uuden kiertovesiviljelyyn perustuvan kalalaitoksen suunnittelu/ rakentaminen

Miksi Luke?

Luken monitieteisyys ja vahva menetelmäosaaminen ovat biotaloudessa vertaansa vailla. Sadat vuosittain menossa olevat projektit, joiden tason rahoittajat ovat varmistaneet jo rahoitusvaiheessa, ovat luoneet erittäin vahvan osaamispohjan. Tämän mahdollisuuden hyödyntäminen uudella tavalla, tarjoaa yrityksille merkittävän resurssin ja kilpailuedun.