Hoppa till huvudinnehållet

Statistik

Lukes statistik skapar en grund för bioekonomins tillväxt och digitaliseringen. Vi producerar statistik över livsmedel och naturresurser till stöd för hållbart beslutsfattande!

Nyaste statistikpublikationerna

Avverkningsvolymen av marknadsvirke, 6/2022

Offentliggörande av statistik
|
10.8.2022
Skog

Virkeshandeln av energived, 2:a kvartalet 2022

Offentliggörande av statistik
|
10.8.2022
Skog

Skogsindustrins utrikeshandel, 5/2022 (preliminär)

Offentliggörande av statistik
|
8.8.2022
Skog

Utrikeshandeln med fisk, 5/2022 (preliminär)

Offentliggörande av statistik
|
5.8.2022
Fisk

Produktionen av ägg 2022, 2:a kvartalet

Offentliggörande av statistik
|
5.8.2022
Lantbruk

Utrikeshandel med jordbruksprodukter och livsmedel, 5/2022 (preliminär)

Offentliggörande av statistik
|
4.8.2022
Lantbruk

Lantbruksprodukternas producentpriser 6/2022 (preliminär)

Offentliggörande av statistik
|
1.8.2022
Lantbruk

Köttproduktion 6/2022 (preliminär)

Offentliggörande av statistik
|
1.8.2022
Lantbruk
Alla offentliggörande

Nyheter om statistik

Vad åt vi i Finland 2021?

Nyheten
|
22.6.2022
Mat
Statistik

Vårvete lappade vinterskador på höstvete

Nyheten
|
20.6.2022
Jordbruk
Statistik
Alla statistiska nyheter

Luke som statistikförare

Naturresursinstitutet producerar och förädlar statistiken över livsmedel och naturresurser i Finland.
Grönsaker i en korg