Siirry pääsisältöön

Luken henkilöstöjohtajaksi Tuija Heikkinen

Uutinen 28.2.2019

FM Tuija Heikkinen on valittu Luken henkilöstöjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.3.2019. Heikkinen on työskennellyt Lukessa vuoden 2016 marraskuusta lähtien, ja tällä hetkellä hän toimii Luken henkilöstöpalveluissa tiimiesimiehenä ja vastaa Luken rekrytointiprosessin, työnantajakuvan, osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittämisestä.

Ennen Lukea Heikkinen on työskennellyt henkilöstöhallinnon päällikkötehtävissä mm. Vaasan yliopistossa, Nokialla, Nokia Siemens Networksilla ja Opetushallituksessa.

– Henkilöstöjohtajana haluan osaltani varmistaa, että asiantuntijoillamme on edellytykset tehdä työnsä hyvin. Tähän tarvitaan keskustelua eri henkilöstöryhmien kanssa. Lisäksi sitä tukee toimiva työyhteisö, luottamuksen ilmapiiri ja me-henki, kertoo Tuija Heikkinen.

Henkilöstöjohtaja vastaa Luken strategisten ja operatiivisten HR-prosessien kehittämisestä ja tuesta, osasta näistä yhdessä Palkeitten ja muiden toimijoiden kanssa. Henkilöstöjohtaja on Luken johtoryhmän jäsen ja raportoi pääjohtajalle.

– Olen iloinen saadessamme Tuijan henkilöstöjohtajaksemme. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa henkilöstöjohtaminen on keskeisessä roolissa strategiamme saavuttamisessa. Tuijan monipuolinen kokemus eri organisaatioiden HR-toimintojen kehittämisestä ja strategisesta suunnittelusta sekä hänen hyvät yhteistyötaitonsa antavat erinomaisen pohjan tehtävään, sanoo pääjohtaja Johanna Buchert.