Uutiset Yleinen

Luonnonvarakeskuksessa (Luke) avautuu 18.2. mennessä yhteensä lähes 100 kausityö- ja harjoittelupaikkaa. Liittyypä valintasi sitten tutkimusinfrastruktuurin monipuolisiin tehtäviin, kuten kalanviljelyyn, eläinten hoitoon tai kasvinviljelyyn, tai tutkimusta avustaviin tai tukeviin tehtäviin erilaisissa tutkimusprojekteissa, pääset vaikuttamaan työlläsi kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseen. Liity eteenpäin katsovaan joukkoomme ja auta meitä rakentamaan kansainvälistä jalanjälkeämme!

Tutkitulla tiedolla kohti kestävää tulevaisuutta

Lukessa työmme tavoitteena on edistää luonnonvarojen kestävää käyttöä ja myötävaikuttaa ympäristön, ihmisten ja yhteiskunnan hyvinvointiin. Meillä pääset tekemään mielekkäitä ja monipuolisia työtehtäviä monitieteellisessä yhteisössä ja haastamaan itseäsi ammatillisesti.

Luke on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Noudatamme hyvän ja reilun kesätyön periaatteita ja työntekijämme saavat vaikuttaa työtehtäviinsä sekä työskennellä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Panostamme siihen, että jokainen työntekijämme saa hyvän perehdytyksen.

Yhteensä lähes 100 kausi- ja harjoittelupaikkaa

Tervetuloa osaksi Luken hyväntuulista ja kunnioittavaa kulttuuria, jossa jokaisen työtä arvostetaan.

Eniten kausi- ja harjoittelijan tehtäviä avautuu tutkimusinfrastruktuuri -yksikössämme: yhteensä noin 60 kausityöntekijän paikkaa sijoittuvat monipuolisten tehtävien, kuten kalanviljelyn, kalastuksen, eläinten hoidon, metsäjalostuksen ja kasvinviljelyn pariin.

Valtakunnan metsien inventoinnin (VMI) parissa paikkoja avautuu noin 30. Lisäksi haemme kymmenkuntaa tulevaisuuden osaajaa tutkimusta avustaviin tehtäviin, mm. metsäpuiden solukkoviljelyyn, mansikan lajikkeiston testaamiseen ja kehittämiseen liittyviin tilakokeisiin, kaupunkipuuinventointiin sekä viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin.

Tehtävät sijoittuvat Luken toimipaikkoihin eri puolille Suomea.

Hae 11.3. klo 16 mennessä valtiolle.fi-palvelussa

Kaikki avoimet tehtävät tulevat hakuun viimeistään maanantaina 18.2. Kaikkien tehtävien hakuaika loppuu 11.3.2019 klo 16:00.

Avoimet tehtävät löytyvät sekä Töihin Lukeen että valtiolle.fi-sivustoilta. Hakeminen tapahtuu valtiolle.fi kautta.
Lisätietoja:
rekrytointi@luke.fi