Uutiset Yleinen

mielipaikka-FI-A6-v5-1

Luontomatkailu perustuu pitkälti luonnon tarjoamiin ekosysteemipalveluihin. Sekä Lapin puhtaalla ympäristöllä että luonnontuotteilla on monenlaisia terveys- ja hyvinvointivaikutuksia erityisesti kasvukauden aikana. Luonnonympäristöä ja luonnontuotteita voidaan hyödyntää vielä nykyistä monipuolisemmin kesämatkailuissa.

Oletko parhaillaan Levillä reissussa? Palasitko sieltä juuri tai viime kesän reissu on tuoreena muistissa? Vai oletko Levin vakituinen asukas tai mökinomistaja? Kerro karttakyselyssä, missä sijaitsevat juuri sinulle tärkeät paikat ja reitit Levin luonnossa kesä- ja syyskaudella. Kysely on avoinna 28.7.–25.9.2015. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kahden vuorokauden yöpyminen Hullu Porossa Levillä.

Kysely on osa kolmivuotista EU-rahoitteista Voimametsistä viherkattoihin -hanketta, jota Luonnonvarakeskus (Luke) koordinoi. Hankkeen tarkoituksena on kehittää kesä- ja hyvinvointimatkailua Leville. Hankkeessa on mukana myös Kittilän kunnasta Kideve Elinkeinopalvelut sekä Levin alueen yrittäjiä.

Kysely on sulkeutunut.

 

logot