Uutiset Yleinen

Luken tutkimusylijohtajan siirryttyä Luken pääjohtajaksi haemme organisaatioomme uutta tutkimusylijohtajaa. Tuleva tutkimusylijohtaja vastaa Luken tutkimusprosessista, tutkimuksen tavoiteasetannasta ja sen vaikuttavuudesta. Tutkimusylijohtaja valmistelee Luken tutkimusstrategiset linjaukset ja rahoitukselliset tavoitteet. Lisäksi hän rakentaa kansainvälisesti kilpailukykyistä ja kunnianhimoista hankeportfoliota ja varmistaa tutkimuksen tieteellisen vaikuttavuuden.

Tutkimusylijohtajan viran kelpoisuusvaatimuksina ovat tohtorin tutkinto, tehtävän edellyttämä monipuolinen kokemus sekä tutkimustoiminnan johtamistaito. Tutkimusylijohtaja on kokenut, vahvat kotimaiset ja kansainväliset verkostot omaava ja biotalouden kenttää monipuolisesti tunteva johtaja.

Tehtävän onnistunut hoitaminen vaatii strategista näkemystä, tutkimuskentän laajaa tuntemusta sekä vahvaa rahoituksen hankinnan ja eri rahoitusinstrumenttien tuntemusta kansallisesti ja kansainvälisesti. Lisäksi tutkimusylijohtajalla tulee olla hyvät vuorovaikutus-, esiintymis- ja organisointitaidot sekä kyky toimia nopeasti muuttuvassa kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä, kansainväliset verkostot ja työn asiantuntevien kollegoiden kanssa. Tutkimusylijohtajana pääset tekemään töitä yhteiskunnallisesti merkittävien asioiden parissa ja rakentamaan Lukesta yhtä johtavista biotalouden tutkimuslaitoksista Euroopassa tulevien vuosien aikana.

Hae tästä viimeistään 29.10.2018 klo 16.00.