Uutiset Yleinen

Oletko äskettäin valmistunut tohtori? Haluatko päästä tulevaisuudessa tekemään töitä luonnonvarojen kestävän käytön parissa? Etsimme nyt joukkoomme 19 motivoitunutta postdoc-tutkijaa.

Etsimämme hakija suhtautuu intohimoisesti tieteen tekemiseen. Hän on kyvykäs itsenäisesti toteuttamaan tutkimusta erityisalallaan sekä työskentelee yhteistyökykyisesti monitieteisessä tiimissä. Hakija on lahjakas kirjoittamaan tieteellisiä julkaisuja ja viestimään tutkimustuloksistaan. Hän puhuu ja kirjoittaa sujuvasti englantia.

Lukelaisena pääset tekemään töitä yhteiskunnallisesti merkittävien asioiden parissa. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ja toimia osana asiantuntevaa tiimiä.

Postdoc-tutkijaksi valittava henkilö on suorittanut tohtorin tutkintonsa neljän vuoden sisällä. Tehtävä on 3-vuotinen (aluksi 2 vuotta, jonka jälkeen vuoden jatko on mahdollinen).

Postdoc-tutkijoiden paikoista löytyy kootusti tietoa täältä. Hae paikkaa viimeistään 11.6.2018 Valtiolle.fi-palvelun kautta.