Uutiset Yleinen

Luonnonvarakeskus (Luke) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka tekee työtä luonnonvarojen kestävän käytön ja biotalouden edistämiseksi. Luken tehtävä on tuottaa tutkittuun tietoon perustuvia ratkaisuja ja palveluita asiakkailleen. Tutkimustulokset ja palvelut tuottavat lisäarvoa, kestävyyttä ja kilpailukykyä uusiutuviin luonnonvaroihin perustuvalle elinkeinotoiminnalle ja tukevat yhteiskunnan päätöksentekoa. Toimimme laajoissa kansainvälisissä yhteistyöverkostoissa ja tavoitteenamme on tulla yhdeksi Euroopan merkittävimmistä biotalouden osaajista.

Tehtävän kuvaus

Etsimme joukkoomme markkinoinnin johtavaa asiantuntijaa vastaamaan Luken palveluiden ja ratkaisujen myynnin edistämisestä yhdessä Luken asiakkuustiimin kanssa. Vastuullasi on Luken yritysmarkkinoinnin suunnittelu yhdessä asiakkuustiimin ja markkinointi- ja viestintäjohtajan kanssa sekä sen käytännön toteuttaminen.

Hakijalta odotamme

Sinulla tulee olla vankkaa näyttöä digitaalisesta sisältömarkkinoinnista, ratkaisukonseptien kehittämisestä sekä arvolupauksien teosta eri päättäjärooleille. Sinulla on kaupallisen alan ylempi korkeakoulututkinto ja 3-5 vuoden työkokemus yritysmarkkinoinnista ja ratkaisumyynnin kehittämisestä. Lisäksi odotamme sinulta vahvaa osaamista digitaalisen markkinoinnin työkaluista, suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää organisointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä tehokasta suunnitelmien toimeenpanokykyä paineen alla. Työtehtävien hoidossa tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Määräaikainen

Työaika:   Virastotyöaika

Tehtävä alkaa:   1.1.2018

Määräaikainen, tehtävä päättyy:   31.12.2020

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään:   24.11.2017 12:00

ID:   30-360-2017

Sähköiset hakemukset: Hae tehtävää valtiolle.fi:ssä

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Luonnonvarakeskuksen kirjaamo

Latokartanonkaari 9

00790 Helsinki

Tarkemmat lisätiedot ja hakuohjeet löytyvät valtiolle.fi:stä