Uutiset Ilmasto

Maaseudun tulevaisuus ja Luonnonvarakeskus järjestävät kesän ja syksyn aikana kuvakilpailun Maatilani ilmastoratkaisut. Kilpailuaika on 26.6.-31.10.2017. Kuvakilpailuun voi osallistua lähettämällä kuvan ilmastoratkaisusta Maaseudun tulevaisuuden verkkotoimitukseen.

Luonnonvarakeskuksessa kuvakilpailua järjestävät hankkeet Ilmastoviisaita ratkaisuja maaseudulle ja Maatalouden ravinteet hyötykäyttöön.

Ilmastoteon ei tarvitse olla uutta teknologiaa tai tietoa vaativa ja suuri mullistava keksintö. Ilmastoteot voivat olla hyvinkin arkisia tekoja, joille ilmastonäkökulma vain antaa lisäperusteen.

Kilpailuun osallistuakseen ei tarvitse olla ammattivalokuvaaja. Kuva, joka on kekseliäs ja jossa on hyvä teema, voi hyvin olla voittaja.

Voittajakuvat valitsevaan raatiin kuuluvat mm. Maaseudun tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen, viljelijä-kokeilija Tuomas Mattila, erityisasiantuntija Tapani Veistola Suomen luonnonsuojeluliitosta sekä Markus Eerola ja Liisa Pietola MTK:sta. Palkintoina on lahjakortti maatalouskauppaan, herkkukoreja ja kirjapalkintoja.

Lue lisää kilpailuinfoa täältä ja osallistu kilpailuun!

Katso myös