Uutiset Maatalous, Metsä, Ruoka, Talous, Ympäristö

Luonnonvarakeskus (Luke) tekee tiiviisti yhteistyötä yritysten kanssa, kuuntelee heidän tarpeitaan ja auttaa luomaan uusia ratkaisuja. Kuluvana vuotena yhteistyötä ja verkostoja on luotu aamiaistilaisuuksilla. Niissä rakennetaan pohjaa tuleville sankaritarinoille rennossa ilmapiirissä hyvän aamupalan voimin.

Luken tutkija ja asiakaspäällikkö Lotta Heikkilä kuvailee aamiaistilaisuuksia mukaviksi, rennoiksi, matalan kynnyksen tilaisuuksiksi, joihin erikokoiset yritykset ovat tervetulleita. Tilaisuuksilla halutaan lisätä tutkimuksen ja yritysten välistä vuoropuhelua.

– Meitä kiinnostaa, mitä yritykset ajattelevat ja millaisia tutkimustarpeita heillä on. Tavoitteenamme on olla ketterä yhteistyökumppani ja tuoda osaamisemme yritysten käyttöön, Heikkilä sanoo.

Heikkilä toivoo, että tilaisuudet synnyttävät kimmokkeen tehdä yhdessä jotain uutta tai räätälöidä jo olemassa olevaa yritysten tarpeisiin.

Luke auttaa yrityksiä menestymään

Tilaisuuksia on järjestetty eri puolilla Suomea, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua. Aiheet valikoituvat sen mukaan, mikä yrityspuolella on tällä hetkellä pinnalla, mihin haetaan globaaleja ratkaisuja ja mihin Lukella on tarjota osaamista. Tänä vuonna aiheiksi ovat valikoituneet kiertotalous, metsäbiotalous ja uudet proteiinit.

– Haluamme osaamisellamme auttaa yrityksiä kasvamaan kestävästi, Heikkilä tiivistää.

Luken asiakkuuspäälliköt ovat yritysten käytettävissä. Heräsikö ajatuksia? Tutustu lisää Luken osaamiseen ja ota yhteyttä