Uutiset Metsä, Tilasto

Luonnonvarakeskus (Luke) on koonnut keskeisimmät metsätilastotiedot Suomen metsätilastot -julkaisuksi. Uutuuskirjasta löytyvät kätevästi tärkeimmät tiedot koko metsäsektorilta vuonna 2017 alkaen metsävaroista ja päättyen metsätuotteiden ulkomaankauppaan ja kansainvälisiin metsätilastoihin. Julkaisu on nyt saatavissa myös verkosta ilmaiseksi.

Verkkoversio on yhteydessä Luken tilastotietokantaan. Taulukoista pääsee linkin kautta tilastotietokannan esivalittuun taulukkonäkymään, jonka voit halutessasi tallentaa jatkokäsittelyä varten. Ne taulukot, joiden tietoja ei löydy Luken tietokannasta, ovat saatavilla Excel-tiedostoina.

Suomen metsätilastot -julkaisu täydentää taulukoillaan Luken tilastotietokannan sisältöä. Kirjasta löydät muun muassa marraskuussa stat.luke.fi-verkkopalvelussa julkaistavat metsävaratiedot tiivistetyssä muodossa ja uusimmat biotalouslaskelmat. Taulukoiden ja tekstin lisäksi julkaisua kuvittaa Luken metsätilastojen monipuolinen ja informatiivinen infografiikka.

Julkaisu on kokonaisuudessaan kaksikielinen: suomi ja englanti. Kirjassa on 189 sivua ja sen hinta on 48 euroa + postikulut.

Tilaa kirja Luken verkkokirjakaupasta.

 

Pääluvut

 1. Metsävarat
 2. Metsien suojelu ja monimuotoisuus
 3. Metsien hoito
 4. Puukauppa
 5. Hakkuut ja puuston poistuma
 6. Yksityismetsätalouden kannattavuus
 7. Metsäsektorin työvoima
 8. Metsäteollisuuden puun käyttö
 9. Puun energiakäyttö
 10. Metsäteollisuus
 11. Metsäteollisuuden ulkomaankauppa
 12. Metsäsektori kansantaloudessa
 13. Kansainvälisiä metsätilastoja

Katso myös