Julkaisut

Raportit

Tapahtumien materiaalit

Kohti kestävää, terveellistä ja ilmastoneutraalia ruokajärjestelmää 16.11.2018

Idea-aamiainen – Innovaatioita kasveista 6.6.2018

Café ScenoProt – Ruokaa kuluttajille 7.11.2017

Lisäarvoa kotimaisista kasviproteiineista -ideatyöpaja 25.1.2017

Mitä syömme 2030 -seminaari 25.1.2017

Suomen proteiinijärjestelmän vaihtoehtoiset tulevaisuuspolut, Tuomas Kuhmonen, Tulevaisuuden tutkimuskeskus, Turun yliopisto

Raaka-aineet – millaisia, mistä ja miten saamme tulevaisuudessa proteiineja? Marjo Keskitalo, Luonnonvarakeskus (Luke)

Terveys ja ruokavaliot tulevaisuuden proteiinien näkökulmasta, Anne-Maria Pajari, Helsingin yliopisto

Markkinat ja tuotteet tulevaisuudessa proteiinien näkökulmasta, Antti Isokangas, Makery Oy

Media-aamiainen 2.11.2016: rautaisannos proteiinitietoa

Avaus, Anne Pihlanto, Luke

Huoltovarmuus ja proteiinit, Jarkko Niemi, Luke

Terveys ja proteiinit, Anne-Maria Pajari, HY

Ympäristö ja proteiinit, Sanna Hietala, Luke

Proteiiniaamu 24.8.2016

Jaa sivu