Tämä on Luonnonvarakeskuksen (Luke) saavutettavuusseloste, joka koskee verkkosivustoa riistakolmiot.fi.

Saavutettavuusselosteessa kerrotaan, miten verkkopalvelussa noudatetaan digipalvelulakia, mitä puutteita sivuston saavutettavuudessa on ja miten voit antaa meille palautetta saavutettavuusongelmista.

Seloste on laadittu 2.9.2020. Sivuston saavutettavuuden on arvioinut Luke.

Riistakolmiot.fi-sivuston saavutettavuuden tila

Verkkosivustomme täyttää Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 -kriteeristön A- ja AA-vaatimukset. Digipalvelulaki velvoittaa täyttämään kaikki A- ja AA-tason saavutettavuuskriteerit, ja tähän tavoitteeseen pääsemme Luonnonvarakeskuksessa vuoden 2022 aikana.

Anna meille palautetta sivustomme saavutettavuudesta tai pyydä lisätietoja

Jos huomaat sivustollamme saavutettavuusongelmia, niin kerrothan niistä meille. Kaikki palaute on meille arvokasta etenkin nyt, kun olemme työstämässä uusia verkkosivujamme.  Lähetä saavutettavuutta koskeva palautteesi osoitteeseen kirjaamo@luke.fi. Vastaamme palautteeseesi 14 päivän sisällä.

Huomaathan, että voit myös pyytää tietoja osoitteesta kirjaamo@luke.fi, mikäli tarvitsemasi tieto ei ole saavutettavassa muodossa verkkosivuillamme. Vastaamme pyyntöösi 14 päivän sisällä. Jos pyyntö koskee laajaa sisältöä, voimme jatkaa vastausaikaa enintään kahdella viikolla.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Jos et ole tyytyväinen antamaamme vastaukseen, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Sivustolla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä, ja miten asia käsitellään.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000