selina      HV_logo

 

Kuluttajaliitto järjestää tänä vuonna jo viidettä kertaa valtakunnallisen Hävikkiviikon 11.-17.9.2017. Hävikkiviikko-kampanjan tavoitteena on kannustaa kaikkia ruokahävikin vähentämiseen ja ruuan arvostuksen lisäämiseen. Hävikkiviikko on saavuttanut viime vuosina suurta suosiota eri toimijoiden keskuudessa ja saanut paljon mediahuomiota. Hävikiviikoille on saatu yhteistyökumppaneita eri aloilta suurista elintarvike- ja kaupan alan yrityksistä kansalaisjärjestöihin ja paikallisiin ruohonjuuritason toimijoihin.

Tarkoituksena on, että Hävikkiviikkoon osallistuvat tahot nostavat omissa viestintäkanavissaan ruokahävikkiä esille. Kuluttajille voi jakaa vinkkejä ja hävikkifaktoja sekä ennen kaikkea kannustaa kiinnittämään huomiota omiin toimintatapoihin. Tavoitteenamme on tavoittaa yhä enemmän kuluttajia ja kasvattaa tietoisuutta ruokahävikistä. Jokainen yhteistyökumppani voi osallistua Hävikkiviikkoon parhaaksi katsomallaan tavalla.

Mikäli koette aiheen tärkeäksi ja haluatte tulla mukaan viestintäkumppaniksi, lähetämme teille materiaalia viestinnän tueksi!

Lisätietoa Hävikkiviikosta osoitteesta www.havikkiviikko.fi

Yhteydenotot: Jenni Vainioranta, hankekoordinaattori Kuluttajaliitto – Konsumentförbundet ry, puh: 040 419 8962 , havikkiviikko@kuluttajaliitto.fi

Tervetuloa mukaan vähentämään ruokahävikkiä yhdessä!