Sustainable innovation of microbiome applications in food system

SIMBA

Alkamispäivä

01.11.2018

Päättymispäivä

31.10.2022

Rahoittajat

Tavoitteet

Maailman väkiluku kasvaa jatkuvasti ja tasa-arvoisten elintarvikkeiden tarjonta on tullut tärkeä asia ja tulevaisuuden haaste. Mikrobit ovat hyödyntämätön työkalu elintarvikkeiden tuottavuuden ja laadun lisäämiseen. SIMBA-hankkeen tavoitteena on valjastaa monimutkaisia ​​maaperän ja meren mikrobien yhteisöjä (mikrobiot) elintarvikkeiden kestävään tuotantoon.

Tuotokset

Mikrobiomien räätälöityjä toimenpiteitä kehitetään erityisesti maaperän, kasvin, kalan, vesiviljelyn sekä elintarvikkeiden / rehun käsittelyn mukaisesti mallinnusvaiheessa määritellyn optimaalisen asettelun mukaisesti. Lopullisessa vaiheessa näitä vuorovaikutuksia seurataan ja testataan vesiviljelyssä, kalojen ruokinnassa ja ihmisen tutkimuksissa.

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 818431

Katso myös