Podcastit ja webinaarit Kala, Kiertotalous, Ruoka

Kiinnostavatko kiertotalouden ja erilaisten ruoantuotannon sivuvirtojen tarjoamat mahdollisuudet uusien tuotteiden luomisessa? Katso tallenne tuoreimmasta LukeWebinarista, jonka aiheena on miten kasvis- ja kalaraaka-aineista voi erottaa erilaisia arvokkaita komponentteja eri teollisuuden alojen hyödynnettäviksi.

Luken Eila Järvenpää ja Jaakko Hiidenhovi kertovat webinaarissamme erilaisista teknologioista, raaka-aineiden käsittelystä ja siitä, millaisia mahdollisuuksia on vielä tutkimatta. Lisäksi Annukka Partanen Hämeen ammattikorkeakoulusta kertoo sivuvirtoihin liittyvästä tutkimusyhteistyöstämme.

Puhujat: Eila Järvenpää ja Jaakko Hiidenhovi (Luke), Annukka Partanen (HAMK)

Kesto: 32 minuuttia (esitykset) + 18 minuuttia (Q & A)

Katso webinaaritallenne

Katso myös