Podcastit ja webinaarit Maatalous, Ruoka

Hampun siemeniä on hyödynnetty monipuolisesti elintarvikkeena jo pitkään. Hampun elintarvikekäyttö on kuitenkin puhuttanut alalla toimijoita, ja selkeästi on tarvetta myös laajemmalle ja selventävälle keskustelulle. Aihe liittyy myös Luken ScenoProt-hankkeeseen, joten tartuimme aiheeseen ja keräsimme asiantuntijoita kertomaan hampun elintarvikekäyttöön liittyviä uusimpia tutkimustuloksia webinaarissa.

Webinaarin tallenne on nyt katsottavissa alla olevasta linkistä.

Puhujat: Ville Tikka (Jyväskylän yliopisto), Juha-Matti Pihlava ja Markus Nurmi (Luke). Kommenttipuheenvuorot: Anita Hemmillä (Finola Oy) ja Anna Mizrahi (Ruokavirasto).

Kesto: 51 minuuttia (esitykset) + 15 minuuttia (Q & A)

Katso webinaaritallenne