Kutsu tutkija kylään -kampanja rohkaisee Luken ja yritysten väliseen yhteistyöhön. Kampanjan rahoituksella tutkija voi työskennellä yrityksessä 1–2 päivää ilman kustannuksia yritykselle.

Kutsu tutkija kylään -kampanjan tavoitteina on rakentaa verkostoja, löytää tapoja tutkimustiedon käytäntöön viemiseksi, tunnistaa yritysten ongelmia ja löytää niihin ratkaisuja sekä tukea biotalouden kasvua.

Kampanja auttaa ja rohkaisee yrityksiä tutustumaan Luken toimintaan ja mahdollisiin yhteistyömahdollisuuksiin. Se on oiva keino selvittää, voisiko Luken osaaminen palvella yritystä. Tutkijan 1–2 päivän vierailun aikana tekemästä työstä ei aiheudu kustannuksia yritykselle.

Kustannuksista vastaa Joensuun kaupungin kasvuohjelma ja siihen kuuluva GreenHUB-hanke. Vaikka kampanja onkin osa Joensuun kaupungin kasvuohjelmaa, on Luken toimialuetta koko maa. Kampanjaan mukaan lähtevä yritys voi sijaita missäpäin Suomea tahansa ja toimia millä biotalouden toimialalla hyvänsä.

Asiakkaan ongelmaan saatetaan saada vastaus jo tutkijan ensimmäisen vierailun aikana, mutta yhteistyö voi myös jatkua asiakasrahoitteisena toimeksiantona, yhteisrahoitteisena hankkeena tai sitä voidaan jatkaa esimerkiksi Tekesin Innovaatiosetelin turvin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Karri Pasanen
karri.pasanen(at)luke.fi
0295 323 268