Artikkelit Yleinen
Kuva: Veikko Somerpuro
Kuva: Veikko Somerpuro

Biotaloudelle perustuvan yhteiskunnan rakentaminen, kiertotalouden valtavat kasvuodotukset sekä globaalin biotalouden investointitarpeet luovat uutta imua tutkimuspalveluillemme. Tähän vastaamme kuuntelemalla asiakkaitamme entistä herkemmällä korvalla sekä rakentamalla uudenlaisen toimintamallin asiakastyöhömme.

Haluamme olla helpommin lähestyttäviä. Toivomme, että uudet, ketterät toimintatapamme helpottavat yhteistyötä ja auttavat löytämään innovatiivisia ratkaisuja kestävän biotalouden edistämiseen.

Asiakasjoukkueemme on kontaktoinut jo lähes sataa asiakasyritystämme, ja työ jatkuu. Olemme kuunnelleet toiveitanne ja esitelleet, minkälaisia ratkaisuja oma osaamisemme tarjoaa biotalouden keskeisiin kysymyksiin.

Käymme jatkuvaa keskustelua muun muassa eri toimialojen kokonaiskestävyyden arviointiin liittyvistä kokonaisuuksista, biotalouden tuotannonalojen kannattavuudesta, energiatehokkuudesta, biotalouden sivuvirtojen hyödyntämisestä, tuotteiden jäljitettävyydestä sekä kokonaan uusien, biopohjaisten tuotteiden kehittämismahdollisuuksista.

Luken tutkimuspalvelut ovat nyt entistä helpommin saavutettavissa koko Suomessa ja globaalistikin.

Luken tutkimuspalvelut ovat nyt entistä helpommin saavutettavissa koko Suomessa ja globaalistikin. Olemme nimenneet asiakasvastaavat eri toimialoille ja alueille. Tämän lisäksi myös kansainvälisten asiakkuuksien hoitoon panostetaan yhä enemmän. Asiakaspäälliköidemme kautta koko Luken tarjooma on käden ulottuvillanne.

Asiakaslehdessämme esitellään kiinnostavia makupaloja Luken tutkimuksesta ja yritysyhteistyöstä. Lisää löydät osoitteesta luke.fi, josta myös Luken palvelut ja asiakasjoukkueemme yhteystiedot ovat saatavilla.

Haluamme kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa biotalouden visionääriksi ja vahvaksi osaajaksi. Lähdetään yhdessä rakentamaan biotalouteen perustuvaa yhteiskuntaa!

Jutta Kauppi
Asiakkuusjohtaja

Save

Katso myös