Kesätöitä ja harjoittelupaikkoja noin 200 nuorelle

Teemme Luonnonvarakeskuksessa työtä luonnonvarojen kestävän käytön eteen ja etsimme biotalouteen pohjaavia ratkaisuja. Kesällä 2018 tarjoamme töitä noin 200 nuorelle. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä muun muassa maatalouden ympäristövaikutuksien arvioinnin, merialueiden suunnittelun,  metsän arvioinnin, maantieteen, paikkatiedon ja analytiikan, sekä laboratorioalan ja eläinjalostuksen osa-alueilta.

Meillä pääset vastuulliseen kesäduuniin!

Luonnonvarakeskus osallistuu kesällä 2018 Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Lupaamme sen myötä tehdä parhaamme, että kesän työkokemus olisi työntekijälle miellyttävä, hyödyllinen ja reilu. Kesätyöntekijät saavat mielekkäitä töitä, perehdytyksen tehtäviin, ja tasavertaisen kohtelun vakituisen henkilökunnan kanssa.

Tarjoamme kesätöitä koko Suomen alueelta.

Luonnonvarakeskuksen kesätyö- ja harjoittelupaikat julkaistaan tällä sivulla ja Valtiolle.fi-palvelussa viikoilla 8 ja 9.

Avoimet työpaikat

Tutkija

Henkilö tulee työskentelemään EuroSNP-BLUP hankkeessa, jonka tavoitteena on parantaa keskeisten eurooppalaisten naudanjalostusmaiden…

Tutkija/Yliaktuaari

Luonnonvarakeskuksen Tilastopalvelut-yksikkö hakee tutkijaa/yliaktuaaria määräaikaiseen työsuhteeseen 1.6.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävänäsi…