Luonnonvarakeskuksessa (Luke) avautuu 18.2. mennessä yhteensä lähes 100 kausityö- ja harjoittelupaikkaa. Liittyypä valintasi sitten tutkimusinfrastruktuurin monipuolisiin tehtäviin, kuten kalanviljelyyn, eläinten hoitoon tai kasvinviljelyyn, tai tutkimusta avustaviin tai tukeviin tehtäviin erilaisissa tutkimusprojekteissa, pääset vaikuttamaan työlläsi kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseen. Liity eteenpäin katsovaan joukkoomme ja auta meitä rakentamaan kansainvälistä jalanjälkeämme!

Tutkitulla tiedolla kohti kestävää tulevaisuutta

Lukessa työmme tavoitteena on edistää luonnonvarojen kestävää käyttöä ja myötävaikuttaa ympäristön, ihmisten ja yhteiskunnan hyvinvointiin. Meillä pääset tekemään mielekkäitä ja monipuolisia työtehtäviä monitieteellisessä yhteisössä ja haastamaan itseäsi ammatillisesti.

Luke on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Noudatamme hyvän ja reilun kesätyön periaatteita ja työntekijämme saavat vaikuttaa työtehtäviinsä sekä työskennellä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä. Panostamme siihen, että jokainen työntekijämme saa hyvän perehdytyksen.

Yhteensä 100 avointa kausityö- ja harjoittelupaikkaa

Tervetuloa osaksi Luken hyväntuulista ja kunnioittavaa kulttuuria, jossa jokaisen työtä arvostetaan.

Eniten kausi- ja harjoittelijan tehtäviä avautuu tutkimusinfrastruktuuri -yksikössämme: yhteensä noin 60 kausityöntekijän paikkaa sijoittuvat monipuolisten tehtävien, kuten kalanviljelyn, kalastuksen, eläinten hoidon, metsäjalostuksen ja kasvinviljelyn pariin.

Valtakunnan metsien inventoinnin (VMI) parissa paikkoja avautuu noin 30. Lisäksi haemme kymmenkuntaa tulevaisuuden osaajaa tutkimusta avustaviin tehtäviin, mm. metsäpuiden solukkoviljelyyn, mansikan lajikkeiston testaamiseen ja kehittämiseen liittyviin tilakokeisiin, kaupunkipuuinventointiin sekä viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin.

Tehtävät sijoittuvat Luken toimipaikkoihin eri puolille Suomea.

Haku kaikkiin tehtäviin on auki 11.3. klo 16 asti

Tutustu kausityöpaikkoihimme

Tutustu harjoittelupaikkoihimme