Luke hakee nyt harjoitteluun tulevaisuuden huippuosaajia. Tervetuloa rakentamaan kestävää tulevaisuutta kanssamme!

Luke on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Noudatamme hyvän ja reilun kesätyön periaatteita ja meille on tärkeää panostaa osaamisesi ja työelämän taitojesi kehittämiseen. Harjoittelusi alussa perehdytämme sinut Luken toimintaan ja tehtäviin. Harjoittelupaikoissamme voit suorittaa opintoihisi kuuluvan harjoittelun tai harjoittelu voi liittyä opinnäytetyösi tekemiseen. Tehtävät sijoittuvat Luken toimipaikkoihin eri puolille Suomea.

Hae 11.3. klo 16 mennessä!

Nimike, paikka ja työsuhteen kesto Kuvaus ja lisätietojen antaja Hae paikkaa
Harjoittelija, metsänjalostus

Savonlinna & Punkaharju
2-3 kk

 

Harjoittelijan tehtävänä on metsäpuiden solukkoviljely, erityisesti kuusen somaattisen embryogeneesin (SE) aloitukset, solukkoviljelmien ylläpito ja kryopreservaatio. Lisäksi harjoittelija osallistuu laboratorion toimintojen siirtoon Punkaharjulta Savonlinnan uuden SE-teknologia-alustan tiloihin.

Korkeakouluopintoja esim. kasvibiologiasta, biotekniikasta tai muulta vastaavalta alalta sekä suoritettuja kursseja ja/tai kokemusta laboratoriotyöstä ja aseptisesta työskentelystä. Hyvät yhteistyötaidot, sekä huolellisuus ja tarkkuus ovat työssä välttämättömiä.

Lisätietoja: Tuija Aronen, puh. 029 532 4233

Hae paikkaa.
Harjoittelija, maidontuotanto

Jokioinen
4 kk

Korkeakouluharjoittelijan tehtävänä on osallistua Silage Metagenomics -projektin rehujen säilöntään liittyvään tutkimukseen. Korkeakouluharjoittelija voi tehdä harjoittelujakson aikana opinnäytetyöhönsä (Pro gradu) liittyvän kokeellisen osan post doc tutkijan ohjauksessa. Ohjauksen kieli on englanti. Harjoittelun kesto max 4 kk.

Hakijalta odotetaan vähintään kandivaiheeseen suoritettuja eläinravitsemustieteen opintoja tai vastaavaa opintokokonaisuutta. Harjoittelun menestyksekäs hoitaminen vaatii tarkkuutta ja motivoituneisuutta tutkimustyöskentelyyn. Kansainvälinen kokemus on hakijalle eduksi.

Lisätietoja: Mikko Järvinen, puh. 029 532 6192, & Marketta Rinne, puh. 029 532 6482

Hae paikkaa.
Harjoittelija, kasvintuotanto

Marjatilat Lounais-Suomessa ja Piikkiö
3 kk

Mansikan lajikkeiston testaamiseen ja kehittämiseen liittyvät tilakokeet. Tutkimuksellisesti suuntautuva harjoittelija, mieluiten opinnäytetyön tekijä, pääosin tiloilla päivittäin tehtävään työhön, mansikan kukinta- ja satokaudella täystyöllistävä. Erilaisista lajikkeista johtuen hyvin pitkä havaintokausi, havainnointiin liittyy myös pitkäkestoisia laaduntestausvaiheita.

 

Opintoja kasvintuotannon alalta, (maatalous- tai puutarha-alan opintoja). Toivomme opinnäytetyön tekemistä kyseessä olevasta aiheesta. B-ajokortti on työssä välttämätön.

 

Lisätietoja: Anssi Ahvonen, puh. 029 532 7248,  & Saila Karhu, puh. 029 532 6214

Hae paikkaa.
Harjoittelija, kaupunkipuuinventointi
2 paikkaa
Kenttätyöt Porissa ja Tampereella
3 kk
i-Tree -hankkeessa arvioidaan kaupunkipuiden ekosysteemipalveluiden määrää ja tätä varten mitataan kaupunkipuita. Harjoittelija tekee mittauksia itsenäisesti tai työparin kanssa. Työt ajoittuvat samaan aikaan kahdelle paikkakunnalle (Pori ja Tampere).

Tehtävässä tarvitaan puulajituntemusta, kartanlukutaitoa sekä kykyä itsenäiseen ja suunnitelmalliseen kenttätyöskentelyyn. Tehtävä edellyttää työskentelyä koko jakson ajalla Tampereella tai Porissa. Soveltuvat opinnot puutarha- tai metsätieteistä, biologiasta tai puunhoidosta lasketaan eduksi.

Lisätietoja: Eeva-Maria Tuhkanen, puh. 029 532 6595, & Anssi Ahvonen, puh. 029 532 7248

Hae paikkaa.
Harjoittelija, kansainvälisen Luonnonvaraisten eläinten hyvinvointi -seminaarin viestintä

Helsinki Viikki
1 kk

 

Eläinten hyvinvointikeskuksen järjestämän Wild animal welfare -seminaarin viestintä ja järjestelyt syksyllä 2019.

Olet eläinten hyvinvoinnista kiinnostunut viestinnän tai media-alan opiskelija tai viestintää muuten hyvin hallitseva henkilö. Seminaarista viestiminen suomeksi ja englanniksi onnistuu sinulta sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Käytät tottuneesti sosiaalista mediaa ja pidät tapahtumien järjestelyistä. Videointi-, valokuvaus-, editointi- ja kuvankäsittelytaidot lasketaan eduksi.

Lisätietoja: Liisa Keto, puh. 029 532 6650, & Satu Raussi, puh. 029 532 2060

Hae paikkaa!
Korkeakouluharjoittelija, viestintä ja markkinointi

Helsinki Viikki
4 kk

Oletko iskevä tarinankertoja tai haluaisitko kehittyä sellaiseksi? Saako visuaalinen viestintä sydämesi sykkimään? Oletko omimmillasi saadessasi sukeltaa somemaailman ihmeisiin? Innostutko tiedeviestinnästä tai haluaisitko kokeilla siipiäsi videoiden, GIFien tai podcastien tekijänä? Viestinnän maailma elää ja muuttuu muun maailman mukana ja muutosta luoden. Luken viestinnän harjoittelijana pääset vaikuttamaan kanssamme siihen, että maailma muuttuisi luonnonvarojen käytön kannalta kestävään suuntaan. Viestinnän työ Lukessa on vaikuttamista, joka perustuu eurooppalaiseen huippututkimukseen. Haemme tiimiimme ennen kaikkea innostunutta viestinnän harjoittelijaa, joka pääsee kehittymään monipuolisissa viestintätöissä oman kiinnostuksensa ja osaamisensa mukaisesti. Viestinnän töitä Lukessa ovat mm. mediatiedotteiden, nettiuutisten ja somepäivitysten laatiminen, videotuotanto, sisäinen viestintä, asiakas- ja sidosryhmätapaamisten järjestämiseen osallistuminen sekä visuaalinen viestintä. Kun aloitat, perehdytämme sinut Luken toimintaan ja tehtäviin. Meille on tärkeää panostaa osaamisesi ja työelämän taitojesi kehittämiseen. Tapamme toimia perustuu Luken arvoihin, jotka ovat luottamus ja avoimuus, voimaa yhteistyöstä ja työyhteisöstä, asiakaslähtöisyys ja älykäs tekeminen.

Viestinnän tehtävämme ovat hyvin monipuolisia ja siksi arvostammekin monenlaista osaamista. Tärkeintä meille on, että olet tiimipelaaja, aidosti kiinnostunut viestinnän tehtävistä ja jaat halumme oppia uutta. Toivomme, että markkinoinnin tai viestinnän opintoja sinulla olisi takanasi vähintään 2-3 vuoden ajalta. Eduksi lasketaan sujuva sisältöjen / some-sisältöjen tuottaminen tai muu kokemus viestinnän tehtävistä. Myös viestintään liittyvä harrastuneisuutesi voidaan lukea eduksi. Meillä on monenlaisia ihmisiä töissä ja haluamme, että jokainen saisi loistaa omalla tavallaan. Hae paikkaa ja kerro meille, mitä osaamista juuri sinä toisit Luken viestintätiimiimme!


Lisätietoja: Johanna Torkkel, puh. 029 532 7333

Hae paikkaa!
Harjoittelija, kasvituotanto

Seinäjoki
6 kk

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu ensisijaisesti kasvinviljelyn pelto- ja koetyöskentely, kylvö-, kasvinsuojelu- ja sadonkorjuutyöt, valmistelevat työtehtävät, näytteiden otto ja analysointi ja muut koetoimintaa avustavat tehtävät kasvukaudella.

Kasvinviljelyn pelto- ja koetöiden perusteiden hallinta, traktorin ja koneiden käyttötaito, ympäristönhoidon periaatteiden ymmärtäminen. Edellyttää valmiutta matkatöihin.

Lisätietoja: Hannamaria Potila, puh. 029 532 2150

Hae paikkaa!
Harjoittelija, Tornionjoen vaelluspoikaspyynti

Oulu
2 kk

Osallistuminen Tornionjoen vaelluspoikaspyyntiin. Työtehtävinä mm. poikasrysien pystytys, koenta ja ylläpito sekä kalamerkinnät ja näytteenotto. Työn suorituspaikka Tornionjoki, Tornio.

Soveltuva koulutus, esim. biologia, kalataloustiede tai iktyonomi. Kalojen koekalastus- ja näytteenottomenetelmien tuntemus. Kykyä työskennellä maasto-olosuhteissa ja uimataitoa.

Lisätietoja: Jarkko Kekkonen, puh. 029 532 6226

Hae paikkaa!
Tehtäviin kuuluu kasvinsuojeluaineiden tehokkuustestauksen kenttäkokeisiin liittyvät työt: kokeiden mittaus, kasvinsuojeluruiskutukset, havainnot, näytteenotot yms. Tehtäviin kuuluu myös muiden projektien kenttäkokeiden toteutuksessa avustaminen.

Perustiedot kasvinviljelystä ja kasvinsuojelusta, valmius kenttätöihin, ajokortti, ruiskuttajan tutkinto ja traktorin käyttökokemusta.

Lisätietoja: Pentti Ruuttunen, puh. 029 532 6492, & Marjo Segerstedt, puh. 029 532 6522

Hae paikkaa!
Harjoittelija/tutkimusassistentti, kasvinviljely/erikoiskasvit

Jokioinen
3 kk

Tehtäviin kuuluu erikoiskasvihankkeisiin liittyvien kenttäkokeiden perustaminen, havainnointi, näytteiden otto, sadonkorjuu- ja käsittely

Luonnonvara-alan opiskelija/muu kokemus alalta, kiinnostus erikoiskasvien viljelyyn katsotaan eduksi.

Lisätietoja: Marjo Keskitalo, puh. 029 532 6237, & Marjo Segerstedt, puh. 029 532 6522

Hae paikkaa!
Tutkimusassistentti/harjoittelija, kasvinterveys

Jokioinen
3 kk

Tutkimusassistentti/Harjoittelija kasvinterveyden pelto- ja puutarhatutkimuksen tuhoeläin- ja kasvitautihankkeisiin.

Perustiedot kasvinviljelystä ja kasvinsuojelusta, valmius kenttätöihin, ajokortti, tuhohyönteisten ja peltokasvien kasvitautien osaaminen.

Lisätietoja: Marja Jalli, puh. 029 532 6168, & Marjo Segerstedt, puh. 029 532 6522

Hae paikkaa!
Harjoittelija/tutkimusassistentti, puutarha-ala

Jokioinen
3 kk

Tutkimusassistentti/Harjoittelija GEHO ja VAREMO-hankkeisiin; Piikkiöstä ja Laukaasta Jokioisille siirrettyjen omenan geenivaratarhan ja aitousmarjatarhan hoito, havainnointi ja näytteidenotto. Tehtäviin kuuluu myös muiden projektien kenttäkokeiden toteutuksessa avustaminen.

Mielellään kokemusta puutarha-alalta/puutarha-alan opiskelija

Lisätietoja: Marjo Segerstedt, puh. 029 532 6522

Hae paikkaa!
Harjoittelija/tutkimusassistentti, puutarha-ala/mansikan lajikkeet

Piikkiö
3 kk

Tehtäviin kuuluu mansikan lajikkeiston kehittämiseen ja tutkimiseen liittyvät tehtävät. Etsimme puutarha- tai maatalousalaa opiskellutta harjoittelijaa avustamaan mansikan kenttäkokeiden perustamisessa, hoidossa ja sadonkorjuussa sekä erilaisten havaintojen tekemisessä. Osa työstä on tarkkaa, joten huolellisuus ja selkeä käsiala ovat tärkeitä. Tehtävään kuuluu tarvittaessa osallistuminen myös muihin puutarha-alan tutkimuksen tehtäviin.

Opintoja kasvintuotannon alalta, (maatalous- tai puutarha-ala), mielellään työkokemusta. B-ajokortti on eduksi.

Lisätietoja: Tuuli Haikonen, puh. 029 532 6587, & Marjo Segerstedt, puh. 029 532 6522

Hae paikkaa!
Harjoittelija/tutkimusassistentti, kenttätutkimus
3 paikkaa
Maaninka
3,5 kk
Monipuoliset nurmitutkimuksen kenttäkoetoiminnan tehtävät kuten mm. koeruutujen hoitotyöt, sadonkorjuu sekä näytteiden ottaminen ja käsitteleminen, tulosten tallentaminen.

Tehtävään soveltuvat AMK-agrologi- tai MMM -tutkinnon loppuvaiheen opiskelijat.

Lisätietoja: Johanna Kanninen, puh. 029 532 6209

Hae paikkaa!
Harjoittelija/tutkimusassistentti, lypsykarja

Maaninka
3 kk

 

Tutkimusta avustavat tehtävät lypsykarjan ruokinta, lypsy ja hoito. Lisäksi tutkimuslaitteiston ylläpito- ja huoltotehtäviä.

Tehtävään soveltuu agrologi amk opiskelija tai maatalouden alalta toisen asteen tutkinnon suorittanut henkilö. Kiinnostus tuotantoeläinten hoidon tehtäviin.

Lisätietoja: Timo Kajan, puh. 029 532 2326

Hae paikkaa!