Tervetuloa Luke Circles -tapahtumiin Ouluun, Turkuun, Tampereelle ja Helsinkiin!

Luke Circles -tapahtumissa biokiertotalouden asiantuntijamme avaavat uusimpia alansa ideoita, tutkimustuloksia ja niiden liiketaloudellisia mahdollisuuksia. Ilmoittaudu ja tule kanssamme luomaan tulevaisuuden liiketoimintaa!

 

Oletko kiinnostunut biokiertotalouspalveluistamme?

 

Luke Circles Oulu 15.5.

Luke Circles Oulu rakentui kiertotalouden ympärille. Tavoitteena oli kehittää uusia ajatuksia, miten kestävää ja kannattavaa biokiertotaloutta rakennetaan yritysten ja tutkimuksen yhteistyöllä. Päivän teema ja tarkoitus toteutuivat parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Luke Circles Turku 5.6.

Kiertotalouspäivässä katsottiin tulevaan ja keskusteltiin tulevaisuuden kestävistä elintarvikeratkaisuista. Tapahtumassa kohtasivat biokiertotalouden huippututkimus ja raaka-aineiden uusista liiketoiminnallisista mahdollisuuksista kiinnostuneet elinkeinon edustajat.

Biopajan avajaiset 10.6.

Biopajassa optimoidaan prosessiketjuja kiertotalouden eri raaka-aineille erilaisia lopputuotteita varten. Tutkimuslaitteistoja voivat jatkossa hyödyntää sekä yritykset että tutkimuskumppanit.

Biopajan avajaiset olivat osa Luke Circles -tapahtumasarjaa. Luke Circles -tapahtumissa biokiertotalouden huippuasiantuntijamme avaavat uusimpia alansa ideoita, tutkimustuloksia ja niiden liiketaloudellisia mahdollisuuksia.

Lue avajaisista ja siitä, mitä kaikkea Biopaja mahdollistaakaan.

Luke Circles Tampere 10.9.

Älykkäät ratkaisut edistävät kiertotaloutta, todettiin Luke Circles Tampere -tapahtumassa. Paikanpäällä avattiin myös, millainen prosessi on ollut, kun Luke on arvioinut Pirkanmaan metsien hiilensidontaa ja hiilivarastoja.

Luke Circles Helsinki 2.10.

Luke Circles Helsinki pureutuu erityisesti ruokajärjestelmää koskeviin kiinnostaviin ja ajankohtaisiin aiheisiin, myös biokiertotalouden näkökulmasta. Tervetuloa keskustelemaan Suomen ruokajärjestelmän tulevaisuudesta!

Ota yhteyttä

Luken asiantuntijat

– valmiina auttamaan!

Oletko kiinnostunut biokiertotalouspalveluistamme? Kuinka voimme auttaa?