Lue, mitä tapahtuikaan Luke Circles -kiertotaloustapahtumissa vuoden 2019 aikana!

Luke Circles -tapahtumissa biokiertotalouden huippuasiantuntijamme avasivat uusimpia alansa ideoita, tutkimustuloksia ja niiden liiketaloudellisia mahdollisuuksia. Lue alta koosteet päivistä.

 

Luodaan yhdessä tulevaisuuden liiketoimintaa! Oletko kiinnostunut biokiertotalouspalveluistamme?

 

Luke Circles Oulu 15.5.

Luke Circles Oulu rakentui kiertotalouden ympärille. Tavoitteena oli kehittää uusia ajatuksia, miten kestävää ja kannattavaa biokiertotaloutta rakennetaan yritysten ja tutkimuksen yhteistyöllä. Päivän teema ja tarkoitus toteutuivat parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Luke Circles Turku 5.6.

Kiertotalouspäivässä katsottiin tulevaan ja keskusteltiin tulevaisuuden kestävistä elintarvikeratkaisuista. Tapahtumassa kohtasivat biokiertotalouden huippututkimus ja raaka-aineiden uusista liiketoiminnallisista mahdollisuuksista kiinnostuneet elinkeinon edustajat.

Biopajan avajaiset 10.6.

Biopajassa optimoidaan prosessiketjuja kiertotalouden eri raaka-aineille erilaisia lopputuotteita varten. Tutkimuslaitteistoja voivat jatkossa hyödyntää sekä yritykset että tutkimuskumppanit.

Biopajan avajaiset olivat osa Luke Circles -tapahtumasarjaa. Luke Circles -tapahtumissa biokiertotalouden huippuasiantuntijamme avaavat uusimpia alansa ideoita, tutkimustuloksia ja niiden liiketaloudellisia mahdollisuuksia.

Lue avajaisista ja siitä, mitä kaikkea Biopaja mahdollistaakaan.

Luke Circles Tampere 10.9.

Älykkäät ratkaisut edistävät kiertotaloutta, todettiin Luke Circles Tampere -tapahtumassa. Paikanpäällä avattiin myös, millainen prosessi on ollut, kun Luke on arvioinut Pirkanmaan metsien hiilensidontaa ja hiilivarastoja.

Luke Circles Helsinki 2.10.

Ruokajärjestelmään tarvitaan muutosta, jotta siitä tulisi nykyistä kestävämpi, ja jotta se voisi kilpailukykyisesti vastata monimuotoisuuden hupenemisen ja ilmastonmuutoksen mukanaan tuomiin haasteisiin. Ruokajärjestelmää kehitetään yhdessä, ja Suomella on täydet mahdollisuudet olla vastuullisen ruokaketjun ja kestävän biotalouden kilpailukykyinen edelläkävijä. Tämä oli Luke Circles -kiertueen päätöstapahtuman Ruoka-Areenan kantava teema 2.10. Helsingissä.

Ota yhteyttä

Luken asiantuntijat

– valmiina auttamaan!

Oletko kiinnostunut biokiertotalouspalveluistamme? Kuinka voimme auttaa?