Tuomo Tupasela
ErikoistutkijaAsiantuntemusalueet
Tutkimusaiheet: Maito, hera, juustohera, elintarvikkeiden aistinvarainen arvostelu, Juusto- ja maitoteknologia, elintarvikkeiden tuotekehitys. Asiantuntemusala: aistinvarainen arviointi, maito, juusto,maitoteknologia, elintarvikkeiden tuotekehitys
Uusimmat julkaisut


Luonnonvara- ja biotalouden tutkimus
Maatalous,
Ruoka
Luomubuumi – Lisää luomutuotteita rohkeilla kokeiluilla ja paremmalla osaamisella : Loppuraportti
Luomubuumi – Lisää luomutuotteita rohkeilla kokeiluilla ja paremmalla osaamisella-hanke, jonka toteuttivat Luonnonvarakeskus, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti ja Luomuinstituutti. Hankkeen tavoitteena oli edistää luomutuotteiden ja -luonnontuotteiden kysyntää ja tarjontaa sekä rohkaista uusia yrittäjiä näkemään luomun kasvavan kysynnän liiketoimintamahdollisuudet.
