Siirry pääsisältöön

Lukessa haussa yli 100 harjoittelu- ja kausityöpaikkaa toimipaikoille ympäri Suomen!

Uutinen 30.1.2023 Päivitetty 3.2.2023

Haluatko oppia uutta ja tehdä töitä luonnonvarojen kestävän käytön parissa? Haluatko haastaa itseäsi ammatillisesti innostavassa ja uteliaassa työyhteisössä? Tule rakentamaan kestävää tulevaisuutta kanssamme! Lukessa on jälleen auki harjoittelu- ja kausityöntekijöiden paikkoja eri toimipaikoillamme ympäri Suomen.

Harjoittelu- ja kausityöpaikkahaku on käynnissä 30.1.-20.2.2023

 

Haemme Lukeen harjoittelijoita ja kausityöntekijöitä toimipaikoillemme ympäri Suomen. Hakuaika on 30.1. - 20.2.2023. Harjoittelijoita haetaan tänä vuonna esimerkiksi kasvihuonekaasumittausten ja ilmastovaikutusten, maaperätutkimuksen, puutarhatutkimuksen, tilastotuotannon ja viestinnän tehtäviin.

Harjoittelijoiden tehtävät liittyvät tutkimusprosessin eri vaiheisiin aineiston keruusta tulosten analysointiin ja dokumentointiin. Harjoittelupaikoissa voi suorittaa opintoihin kuuluvan harjoittelun tai harjoittelu voi liittyä opinnäytetyön tekemiseen. Palkkaamme harjoittelijoiksi henkilöitä, joiden tutkintoon johtavat opinnot ovat vielä kesken.

Kausityöpaikkamme keskittyvät ainutlaatuisen tutkimusinfrastruktuurimme ympärille, esimerkiksi valtakunnan metsien inventointeihin (VMI), kasvukauden kasvinviljelytöihin, navettoihin, maatiloille, vaelluskalaseurantoihin sekä muihin tutkimusta avustaviin tehtäviin monissa käynnissä olevissa tutkimushankkeissamme. Kausityöntekijät työskentelevät esimerkiksi tutkimusassistenttina, tutkimusmestarina tai kalanviljelijänä. Palkkaamme kausityöntekijöiksi sekä henkilöitä, joilla opinnot ovat vielä kesken että jo tutkintonsa suorittaneita henkilöitä.

 

Vastuullisia kesätöitä

 

Luke on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Noudatamme hyvän, oikeudenmukaisen ja reilun kesätyön periaatteita. Työntekijämme saavat vaikuttaa työtehtäviinsä sekä työskennellä mielenkiintoisissa ja merkityksellisissä tehtävissä. Panostamme siihen, että jokainen uusi työntekijämme saa hyvän perehdytyksen ja ohjauksen.

Meitä lukelaisia yhdistää ystävällisyys, uteliaisuus ja halu vaikuttaa maailmaan myönteisesti. Tältä pohjalta rakennamme yhdessä hyväntuulista ja kunnioittavaa kulttuuria, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Meillä pääset tekemään mielekkäitä ja monipuolisia työtehtäviä ja haastamaan itseäsi ammatillisesti.

 

Hae tehtäviä Valtiolle.fi-järjestelmän kautta

 

Kaikki avoinna olevat tehtävät löytyvät Luken rekrytointisivuilta ja valtiolle.fi-sivulta. Hakeminen tehtäviin tapahtuu Valtiolle.fi-järjestelmän kautta.

Hakuaika tehtäviin päättyy 20.2.2023 klo 16.00.

Pyrimme tekemään valinnat kaikkiin paikkoihin maaliskuun loppuun mennessä. Olemme yhteydessä jokaiseen hakijaan valintaprosessin etenemisen osalta.

Lisätietoa: rekrytointi@luke.fi