Elonkierrossa tapahtuu kesällä 2019

Ti 20.8. Klo 18  Hevonen ja luonto liikuttaa -teemailta

Miksi hevoset ovat tärkeitä ihmisen hyvinvoinnille? Teemakierroksella kerrotaan ihmisen ja eläimen välisestä vuorovaikutuksesta sekä esitellään eläinavusteista toimintaa, etenkin lasten ja nuorten parissa. Teemaillassa tutustutaan myös hevosen tapaan viestiä ihmisen kanssa ja alan kouluttautumismahdollisuuksiin.

Asiantuntijoina tutkija Anja Yli-Viikari Lukesta ja sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja Anu Virtanen Anun Arkista sekä hevosavusteisen koulutuksen kurssinjohtaja Leena Kalalahti Hevosopistolta.

Maksuton kierros alkaa puiston portilta ja kestää noin 1,5 tuntia. Kierroksen päätteeksi mahdollisuus talutusratsastukseen säävarauksella.

Ohjelman toteutuksessa mukana Hevostellen – hevonen ja luonto liikuttaa -hanke.

Teemaillan tiedote: Hevonen ja luonto liikuttavat Elonkierron kesän toisella teemakierroksella

 

7.9.  Klo 10−18  Lasten maatalousnäyttely Mansikki

Koko perheen ulkoilupäivä maaseudun ystäville. Mukana jälleen eläimiä, koneita ja paljon tekemistä sekä Luken tiedeteltat. Ohjelmalavalla nähdään mm. VMTK-bändi Panssariprikaatista, Lastenorkesteri Sähköankerias ja nuori laulaja Tiuku Säteri. Liput Mansikkiin vain 5 €, alle 3-vuotiaat maksutta. Mansikkia voit seurata sen omilta facebook-sivuilta.

 

 

Yläreunan kuva: Ulla Ramstadius, Luke