Luontokerho lapsille

Elonkierron luontokerho tarjoaa elämyksellisiä luontokokemuksia ja iloista yhdessäoloa ulkosalla. Kerho on tarkoitettu 5–10-vuotiaille ja osallistuminen on maksuton. Alle viisivuotiaat ovat tervetulleita täysi-ikäisen huoltajan kanssa. Jokainen kerhokerta on itsenäinen kokonaisuutensa, eli kerhoon voi osallistua, vaikka vain yhden kerran kesässä. Myöskään ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Kerho kokoontuu Elonkierron makasiinilla 5.6.–3.8.2019 joka toinen keskiviikko klo 18 – 20. Ilmoittautuminen alkaa kerhoiltana klo 17:40

Luontokerhon 2019 ohjelman löydät sivupalkista tai tästä linkistä.

Tiedeluontokoulu kouluikäisille

Tiedeluontokoulu kokoontuu lasten luontokerhon yhteydessä, ja se on tarkoitettu 8-vuotiaille ja vanhemmille lapsille. Tule tutustumaan tutkimuksen saloihin itse tehden ja kokeillen Luken tutkijoiden opastuksella. Kesän aiheina lehmät, geenivarakasvit, maaperä matoineen ja pieneliöineen, Elonkierron ötökät sekä jätteiden kierrätys. Jäteillassa mukana myös Vuoden nuori eurooppalainen, ilmastoaktivisti Atte Ahokas.

Tiedeluontokoulun 2019 ohjelman löydät sivupalkista tai tästä linkistä.

Tiedeluontokoulu ja luontokerho toteutetaan yhteistyössä MLL:n Jokioisten paikallisyhdistyksen kanssa. Lisätietoja MLL/Marketta Rinne.

Yläreunan kuva: Anneli Nuoranne/Luke