Projektin tavoitteena oli parantaa naudanlihantuotannon kilpailukykyä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntien alueella, ja varmistaa korkealaatuisen kotimaisen naudanlihan saatavuus kuluttajille myös ensi vuosikymmenellä. Tavoitteena oli, että hanke tavoittaa eri toimenpiteiden kautta 50 % hankealueen lihatiloista.
Naudanlihantuotannon keskeisimpiin ongelmakohtiin haettiin ratkaisumalleja, jotka hyödyttävät alan toimijoita. Hanke tuotti selvityksiä, malleja ja toimintatapoja, joita jaettiin naudanlihaa tuottaville tiloille koulutuksissa ja pienryhmissä.
Kesto
1.10.2015–30.4.2019
Koordinaattori
A-Tuottajat Oy
Partnerit
A-Tuottajat Oy
A-Tuottajat Oy
Rahoittaja
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020